Vrienden van de NSvK

De Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek (NSvK) heeft in de afgelopen zeventig jaar een rijke muzikale traditie opgebouwd. Maar het organiseren van deze concertseries rekent de NSvK niet tot haar enige taak — ze wil ook de kwalitatief hoogstaande kamermuziekcultuur waarborgen, en een bijdrage leveren aan een bloeiend muziekleven in Nijmegen. De stichting wil altijd graag nieuw publiek bij haar concerten ontvangen, en in het bijzonder jongeren met klassieke muziek laten kennismaken.

Draagt u onze kamermuziekconcerten in Nijmegen ook een warm hart toe? Word vriend van NSvK! Vrienden van NSvK zullen we regelmatig op de hoogte houden over het verwezenlijken van de doelstellingen, en welke plannen er voor toekomstige activiteiten zijn.

Met uw aanmelding als vriend machtigt u de stichting om jaarlijks het toegezegde bedrag te incasseren tot het moment dat wederzijdse opzegging plaatsvindt. Als u uw jaarlijkse vriendenbijdrage zou willen verhogen, kunt u dat doen door het formulier op deze pagina nogmaals (met het nieuwe bedrag) in te vullen en in te sturen. Wij wijzigen dan uw jaarlijkse afschrijving en zorgen ervoor dat er geen dubbele machtigingen lopen.

De vriendenstichting heeft een ANBI-status waardoor, als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, uw gift geheel aftrekbaar is. Download daarvoor de overeenkomst-pdf Periodieke gift in geld (document Belastingdienst). Geheel ingevuld kunt u het exemplaar voor de ontvanger sturen naar Vrienden NSvK, Antwoordnummer 7005, 6584 ZX Molenhoek. Zie hier het ANBI-profiel van de stichting.

U kunt ons natuurlijk ook altijd een vraag stellen over andersoortige giften, en bijvoorbeeld over de opname van een legaat in uw testament. Neem dan contact met ons op via  info@kamermuzieknijmegen.nl.

Doneren