Abonnementen

Kamermuziek Nijmegen

Met een abonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoekt u een van de mooiste concertseries van Nederland. Of zelfs wereldwijd. U beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau door de internationale wereldtop. Met een serie-abonnement geniet u voor een zeer aantrekkelijke prijs van de concerten in de Grote Zaal van De Vereeniging in Nijmegen – toevallig ook een van de allermooiste concertzalen.

De abonnementskaarten voor het 74e seizoen (te koop vanaf april 2023) zijn toegangsbewijs voor alle acht concerten van Kamermuziek Nijmegen.

De kaarten zijn niet op naam gesteld. U kunt ze naar gelieve ook delen met, of uitlenen aan familie of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan trouwens ook nog eens één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij de (meeste) concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Abonnementen worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan direct via deze website, of in de winkel van Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen.