Bestel abonnementen

7 concerten à €160

Met een abonnement voor de NSvK-serie wordt u bezoeker van een van de mooiste concertseries van Nederland. U beleeft bij ons kamermuziek op het (internationaal!) allerhoogste niveau. Met een serie-abonnement geniet u voor €160 van zeven concerten in de Grote Zaal van De Vereeniging in Nijmegen— dat is voor een spreekwoordelijk dubbeltje op de eerste rang!

De abonnementskaarten zijn toegangsbewijs voor alle concerten uit het 73e seizoen van de NSvK-serie.

De kaarten zijn niet op naam gesteld. U kunt ze naar gelieve ook delen met, of uitlenen aan familie, vrienden of kennissen. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan trouwens ook nog eens één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij de (meeste) concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Abonnementen worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan direct via deze website, of bij Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen.

En we hopen het natuurlijk niet, maar als we weer met beperkingen vanwege corona te maken krijgen, garanderen we u verplaatsingen en/of terugbetalingen. Dus ook wat dat betreft biedt de NSvK-serie zekerheid.

Klik hiernaast op de knop om uw abonnementskaart(en) te bestellen.