Abonnementen

Met een abonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoekt u een van de mooiste concertseries voor kamermuziek. U beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau, met aandacht geprogrammeerd en uitgevoerd door musici uit de internationale wereldtop. Met een abonnement geniet u voor een zeer aantrekkelijke prijs van de volledige concertserie in De Vereeniging in Nijmegen – ook nog eens één van Europa's allermooiste concertzalen.

De abonnementskaarten zijn niet op naam gesteld, en u kunt ze bij verhindering dus delen met huisgenoten of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan bij de concertserie Kamermuziek Nijmegen ook één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij de concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Vanaf april zullen de abonnementen voor ons volgende seizoen (het 75e!) weer via deze website, of in het centrum van Nijmegen bij Boekhandel Roelants, te koop zijn. We hopen u in ons lustrumseizoen bij alle acht concerten te verwelkomen!