Abonnementen

Met een abonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoekt u een van de mooiste concertseries van Nederland (of zelfs van de wereld). U beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau door musici uit de internationale wereldtop. Met een serie-abonnement geniet u voor een zeer aantrekkelijke prijs van de concerten in de Grote Zaal van De Vereeniging in Nijmegen (toevallig ook nog eens een van de allermooiste concertzalen).

Abonnementen à €130 worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan direct met een iDeal-betaling via de knop op deze website (uw kaart kunt u dan voorafgaand aan komend concert ophalen aan de kassa van De Vereeniging), maar ook middels een bankmachtiging bij Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen en aan de kassa van De Vereeniging.

Ons 74e concertseizoen bestaat nog uit de volgende concerten:

De abonnementskaarten zijn niet op naam gesteld, en u kunt ze naar believe delen met, of uitlenen aan familie of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan ook één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij de concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Met de kortingscode uit uw bestel-bevestiging kunt u voor slechts €50 voor de twee Meesterpianisten-concerten die niet in de Kamermuziekserie opgenomen zijn (van de vijf in totaal) ook nog kaarten kopen.