Abonnementen

Met een abonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoekt u een van de mooiste concertseries voor kamermuziek. U beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau, met aandacht geprogrammeerd en uitgevoerd door musici uit de internationale wereldtop. Met een abonnement geniet u voor een zeer aantrekkelijke prijs van de volledige concertserie in De Vereeniging in Nijmegen – ook nog eens één van Europa's allermooiste concertzalen.

De abonnementskaarten zijn niet op naam gesteld, en u kunt ze bij verhindering dus delen met huisgenoten of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan bij de concertserie Kamermuziek Nijmegen ook één keer per seizoen een introducé meenemen. Daarvoor zijn er bij onze concerten telkens maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Vanaf april 2024 zijn de abonnementen voor ons 75e seizoen via deze website te koop, en vanaf 19 april ook in het centrum van Nijmegen bij Boekhandel Roelants. We hopen u in ons lustrumseizoen bij alle acht concerten te verwelkomen!