Voor studenten

Met een studentenabonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoek je een van de mooiste concertseries van Nederland (of zelfs van de wereld). Je beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau door musici uit de internationale wereldtop. Met een serie-abonnement geniet je voor een zeer aantrekkelijke prijs van de concerten in de Grote Zaal van De Vereeniging in Nijmegen (toevallig ook nog eens een van de allermooiste concertzalen).

Studenten kunnen daarbij (mede dankzij bijdragen van 'vrienden van de kamermuziek') profiteren van 50% korting op de normale abonnementsprijs: €85 voor acht concerten.

Abonnementen worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan direct met een iDeal-betaling via de knop op deze website, maar ook (middels een machtiging) bij Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen en aan de kassa van De Vereeniging.

Ons 74e seizoen bestaat uit de volgende concerten::

 1. dinsdag 10 oktober 2023
  Le Bateau Ivre
 2. woensdag 1 november 2023
  Nino Gvetadze
 3. woensdag 29 november 2023
  Benjamin Grosvenor, Hyeyoon Park, Timothy Ridout, Kian Soltani
 4. dinsdag 19 december 2023
  Ensemble 150
 5. maandag 15 januari 2024
  Alexander Malofeev
 6. donderdag 22 februari 2024
  Quatuor Danel, Virpi Räisänen, Hannes Minnaar
 7. woensdag 20 maart 2024
  Alexander Warenberg, Nikola Meeuwsen
 8. donderdag 18 april 2024
  Belcea Quartet

De kaarten zijn niet op naam gesteld en je ze dus ook delen met familie of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Iedere abonnementhouder kan ook nog eens één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Abonnementen worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan direct via deze website, of in de winkel van Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen.