Onder 30 jaar

Met een abonnement voor de concertserie van Kamermuziek Nijmegen bezoek je een van de mooiste concertseries voor kamermuziek. Je beleeft bij ons kamermuziek op het allerhoogste niveau, met aandacht geprogrammeerd en uitgevoerd door musici uit de internationale wereldtop. Met een abonnement geniet je voor een zeer aantrekkelijke prijs van de volledige concertserie in De Vereeniging in Nijmegen – ook nog eens één van Europa's allermooiste concertzalen.

Jongeren tot 30 jaar betalen (mede dankzij bijdragen van 'Vrienden van de Kamermuziek') slechts de helft van de normale abonnementsprijs. Voor een volledig seizoen met acht topconcerten is dat €90 (normaal €180). De abonnementskaarten zijn niet op naam gesteld, en ze kunnen dus bij verhindering gedeeld worden met familieleden, huisgenoten of vrienden. Dat moedigen we zelfs aan, want zo raakt steeds meer nieuw publiek bekend met onze concertserie.

Al onze abonnementhouders kunnen bij de concertserie Kamermuziek Nijmegen ook één keer per seizoen een introducé meenemen. Daarvoor zijn er bij onze concerten telkens maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Vanaf april zullen de abonnementen voor ons volgende seizoen (het 75e alweer!) via deze website, of in het centrum van Nijmegen bij Boekhandel Roelants, te koop zijn. We hopen je in ons lustrumseizoen bij alle acht concerten te verwelkomen!