Studentenabonnement

Extra aantrekkelijk aanbod

Met een abonnement voor de NSvK-serie bezoek je een van de mooiste klassieke concertseries van Nederland. Je beleeft bij ons kamermuziek op het (internationaal) allerhoogste niveau. Zeer inspirerend, goed om tussen het blokken door tijd voor vrij te maken!

Een normaal NSvK-abonnement geeft al tegen een erg aantrekkelijk bedrag toegang tot de NSvK-concerten. Maar voor Nijmeegse studenten hebben we een nóg vriendelijkere abonnement-aanbieding.

Studenten kunnen voor slechts €80 alle zeven NSvK-concerten bijwonen. Daarvoor ontvang je ook nog een uitgebreide programmatoelichting én een gratis pauzedrankje!

De abonnementskaarten zijn niet op naam gesteld, dus eenvoudig met je studie-/huisgenoten te delen) voor alle concerten uit de NSvK-serie.

Iedere abonnementhouder kan trouwens ook nog eens één keer per seizoen een introducé meebrengen. Daarvoor zijn er bij de (meeste) concerten maximaal 25 plaatsen gereserveerd.

Abonnementen worden alleen door de NSvK verkocht. Dat kan via deze website, of bij Boekhandel Roelants in de Van Broeckhuysenstraat in Nijmegen.

En we hopen het natuurlijk niet, maar als we weer met beperkingen vanwege corona te maken krijgen, garanderen we je verplaatsingen en/of terugbetalingen. Dus ook wat dat betreft biedt de NSvK-serie zekerheid.

Klik hiernaast op de knop om jouw kaarten te bestellen. Zorg ervoor dat je je scholierennummer of studentenkaart bij de hand hebt.